Σε διαγωνισμό που οργανώνει το Writers Digest διακρίθηκε (honarable mention) ένα θεατρικό έργο του Ν. Σακκά. Ο διαγωνισμός του WD είναι από τους πλέον δημοφιλείς παγκοσμίως με χιλιάδες συμμετοχές.

Διαβάστε το έργο: ελληνικά -  αγγλικά

 

 

Ίσως ο μεγαλύτερος πασκόσμιος διαγωνισμός σεναρίου. Άψογη οργάνωση, σχολιασμός σε όλους στους συμμετέχοντες, πάνω από 6000 συμμετοχές.

Ο χάρτης δείχνει τις χώρες που συμμετέχουν και τον αριθμό συμμετοχών από την καθεμιά.

Πάρα πολλές, αναλογικά συμμετοχές απ'  την Ελλάδα. 10, όταν για παράδειγμα η Ιταλία έχει 18, η Τουρκία 7, η Γερμανία 36, η Ισπανία 17, η Ρωσία 12 η Δανία 2.

Καλή επιτυχία στους 10 Έλληνες! 

Say your story Greece!

 

 

Ένα καινοτόμο εγχείρημα

To περιοδικό ΑΙΤΙΟΝ ξεκίνησε πριν ένα περίπου χρόνο ως ένα ποιοτικό εγχείρημα στο χώρο της τέχνης, ως μια πρωτοβουλία του ομώνυμου κινήματος ΑΙΤΙΟΝ.

 

Έχει ήδη ξεχωρίσει για την ποιότητα αλλά και την καινοτομία της ύλης του και οδεύει να καθιερωθεί ως κεντρικό σημείο αναφοράς στο χώρο.

Περισσότερα...

Διαγωνισμοί από τους Έλληνες του Λονδίνου και φίλους του κινηματογράφου. Ταινίες, σενάρια αλλά και ποίηση φέτος...

Η πρόσκληση είναι επαγγελματική και δίνει μια ελπίδα ότι ίσως κομίζει κάτι περισσότερο ευρωπαϊκό απ'  αυτά που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που απογοητεύουν.

Περισσότερα...

Μεγάλο και πρωτοποριακό έργο, θαυμάσια απόδοση

Ο Α. Huxley με το Brave New World (1931) και ο G. Orwell με τη φάρμα των ζώων (1945) και το 1984 (1948) θεωρούνται οι θεμελιωτές της λογοτεχνίας της δυστοπίας και καταγγελίας του ολοκληρωτισμού

Περισσότερα...